Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmek, amiket szeretek

Nem az Oscar és egyéb díjak szerint válogattam, hanem azokat a filmeket raktam ide, amiket többször is képes vagyok megnézni.A lista változhat.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sopron

(Zora, 2013.09.02 16:08)

a sirius tényleg tök jó, csak ajánlani tudom mindenkinek! Remélem dr Greer nem lesz véletlen baleset áldozata, mint sokan mások akik kényelmetlen igazságokat hoztak nyilvánosságra!!!

Hungary

(A., 2013.08.29 14:19)

A Siriust nekem is sikerült megnéznem és nagyon tetszett. ha a töredéke igaz annak, amit dr Greer állít és szerintem sikeresen bizonyít akkor a világ tényleg csak illúzió, mert minden amit eddig tanultunk,az egy hatalmas hazugságra épül. döbbenet egyébként, hogy egyre több ember szólal meg a nyilvánosság előtt akik tudósok, politikusok vagy magasrangú katonatisztek voltak hirszerzésnél, Nasanál, etc. Szóval világunk változik és én már nagyon várom hogy valami nagyszerű történik. jó tudni, hogy nem csak egyszeri életünk van! kösz Kazu a webcímeket!

Sopron

(Zora, 2013.05.29 17:37)

Nem rossz lista, de nekem a japán filmek túl elvontank tűnnek, de nem sokat láttam, azok is inkább horrorok, vagy animék voltak, de a final fantasy sorozat az klassz. Az advent childrent nem ismered? szuper! Nekem is jobban tetszett a dűne eredeti filmje. a másik túl Hollywood. Az a szemüveges film nagyon tuti, pedig nem ma készült. letöltöttem youtubon, tisztára olyan, mintha most történne. Érdekes, hogy nem hüllőfejüek, hanem mintha robotok lennének. Ma ugyanezt nyomják, csak hüllőkkel. Akkoriban mégsem a hüllők voltak a rosszak?

Re: Sopron

(Kazu, 2013.05.30 10:13)

Helló Zora! Örülök, hogy tetszik a listám, időközönként bővülni fog, vagy változni, még nem tudom. A japán filmekkel régen én is így voltam, de mást is meg kell nézni a horroron kívül, ha nem akarunk elfogulttá válni. Ez majdnem olyan, mint mikor a régi osztrák, német filmekben Magyarország egyet jelentett Piroskával, paprikával, "Gulasch"-sal, meg cigányzenével. Ez aztán egy rendkívül hamis képet tanított meg külfölddel Magyarországról, aminek részben ma is "isszuk a levét". Tényleg érdekes, hogy az idegenek a They live-ben nem hüllők. Ez felvet jó pár kérdést. Jó lenne, ha másokban is felvetne!